• Slide Image 1 Title | Welcome to D5 Smartia Theme, Visit D5 Creation for Details
    You can use D5 Smartia for Black and White looking Smart Blogging, Personal or Corporate Websites. This is a Sample Description and you can change these from Samrtia Options

  • Slide Image 2 Title | Welcome to D5 Smartia Theme, Visit D5 Creation for Details
    You can use D5 Smartia for Black and White looking Smart Blogging, Personal or Corporate Websites. This is a Sample Description and you can change these from Samrtia Options

Web dizajn Vodič

Posted by: | Posted on: December 2, 2015

Savjeti za Web dizajn koji prodaju

web dizajn savjeti

Samo o bilo kojoj web stranici mogu koristiti redizajn svakih nekoliko godina; potrošači staviti više povjerenja u mjestima koja izgledaju up-to-date i user-friendly. Prečesto, web dizajn je planirana samo iz čiste izgled perspektive, ali postoje mnogi drugi faktori koje treba razmotriti prije nego jednu liniju koda je pisano. U obradu drveta, izreka kaže: “Mjera dvaput, rezano jednom.” Isti princip vrijedi i za bilo koju web razvoj projekta-strateškog planiranja je jednako važna kao i izvršenja projekta. Bez pravom planu, bilo web dizajn će biti manje uspješna nego što bi trebao biti.
Ako planirate novu web dizajn u bliskoj budućnosti, evo nekoliko ključnih web razvoj pitanja pitajte sebe prije nego što započnete:

Koji su ciljevi redizajn?

To se može činiti kao očigledan pitanje, ali biste biti iznenađeni na koliko nejasna neke od odgovora može biti. Vi samo možda mislite Vaše stranice web dizajn treba svježiji izgled, ali budite što precizniji možete o tome što pokušavate postići, da li je više pretvorbi ili bolje marke. Dođite do jedne do tri glavnih ciljeva za redizajn, a zatim za svaku odluku, prosuditi kako postiže te ciljeve.

Što je vaša publika želi?

Pogledajte kako su vaše potrebe uklopiti s onim što je vaša publika želi. Bacite pogled na upite koje koriste kako bi dobili na svoje stranice, i planirati svoje web razvoj u skladu s tim. Na primjer, kupac koji dobiva na vaše stranice ako upišete “digitalnog fotoaparata usporedbu”, vjerojatno želi nešto drugo od onoga koji traži određenu marku i model fotoaparata. Pogledajte kako kupci već koriste svoje stranice-može smatraju ono što oni žele jednostavno, ili oni dobiti frustriran i ostaviti? Ako imate sredstva i proračun, vi svibanj želite odabrati fokus grupu korisnika koji mogu izvještavati o svojim iskustvima sa svoje stranice, ili, ako možete, gledati ljudi koriste svoje stranice u realnom vremenu vidjeti gdje leže potencijalne probleme.

Kako možete učiniti vaše stranice navigacija jasnije?

Nemojte Vaši korisnici vide dugačak popis linkova na bilo kojem od svojih stranica? Ili ti samo jednu okvir za pretraživanje? Ili pristup može biti frustrirajuće za potrošača. Čuvajte svoje najvažnije kategorije lako dostupna u glavnom navigaciju, te ih podijeliti u kategorije na sljedeću razinu. Budite sigurni da uključuje sveobuhvatnu sitemap negdje na licu mjesta, kao dobro.

Kako možete poboljšati svoje stranice kopiju?

Kopija na vaše stranice je presudno za mnogo razloga. To može uvjeriti potrošače na kupnju proizvoda, prenijeti važne informacije, i pomoći tražilice kategorizirati. Kopiraj to je prekratak, predug, ili protkana gramatičkim problemima će povrijediti vaše poslovanje. Iskusni autor bi trebao biti dio vašeg plana za novi web dizajn. Raspravite svoje široke ciljeve s copywriter, tako da on ili ona može planirati odgovarajuće pozive djelovanja unutar stranice kopiju.

Je grafički dizajn pomaže ili ranjavanje?

Fancy flash uvesti su zabavna za pogledati, sigurno. Ali oni također mogu voziti nestrpljivi kupci daleko od vaše stranice. Budite sigurni da su oba ugledni “Skip intro” gumb i alternativne stranice, bez bljeskalice. Slično tome, razraditi grafički dizajn može izgledati vizualno iznenađujuće, ako je učinjeno dobro, ali budite sigurni da je i user-friendly i pristupačan. Bez obzira koliko divan izgleda, neće služiti svoju svrhu ako je dizajn je previše zauzet, preniska kontrasta, ili previše šareni. Kada su u nedoumici, manje je više.

Koje značajke moram dodati na moje stranice dizajn?

Bez obzira koliko je velika vaša sadašnja site je čak i ako ste samo mijenjaju nekoliko elemenata izgledu ili plovidbe razmotre različite elemente koji bi mogli pomoći vaš site raditi svoj posao bolje. Želite korisnici cijeniti knjižnicu korisno kako-to članke? Usporedba proizvoda vodič? Forum za postavljanje pitanja i dobivanje odgovora? Live chat s predstavnikom službe za korisnike? Pitajte svoje klijente što žele. Bacite pogled na svoje top natjecatelja i vidjeti što oni nude-šanse, da ćete biti u mogućnosti ponuditi više.

Uz neke strateško razmišljanje o svom novom web razvojni projekt, vi ćete biti u mogućnosti da glavu potencijalne probleme i maksimalno povećali vraća na vrijeme i novac ste stavili u nju.

Raspravljajući svoj plan s iskusnim tvrtkama izrada web stranica je sljedeći korak. Možemo vam pomoći stvoriti web dizajn koji će ispuniti svoje ciljeve-kontaktirajte nas još danas.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *